Blandad kompott!

Spread the love

Oj, vilken dag! Ska berätta att det händer en hel del bakom kulisserna här men allt är inte helt färdigt än så jag kan inte visa er riktigt än, men snart! Vad jag kan berätta är att första beställningen på boken från en bokhandel har inkommit idag! Verkligen jättekul tycker jag och jag hoppas att det kommer att dyka upp många fler framöver.

Sen har vi tävlingen som jag hoppas att ingen har missat vilken just nu pågår för fullt på bokens gillasida. Här kan du vinna ett av tre signerade exemplar av boken “Snökristallens frusna skönhet” om du följer instruktionerna och deltar. Om du skulle ha råkat att missa tävlingen, skynda till sidan och delta. Tävlingen pågår till den 6:e december vilket också är det datum som boken släpps! Lycka till!

Kram

/T

Leave a Reply

Be the First to Comment!

Notify of
avatar